valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kesäaika

Viime yönä siirryttiin kesäaikaan!
Ihanaa!!
Kuitenkin aamuuutisissa meteorologi ennusti viilenevää.
Ei haittaa sekään, minä nautin kukista vielä sisätiloissa ja nyt tekin saatte annoksen meidän tämän viikonlopun kirjosta!
Suloisia tertturuusuja löysin perjantai-iltana, eivätkä ne ehtineet suloisen E:n ristiäiskimppuihin, jotka lähetin Jyväskylään jo aamusella. Hiukan harmitti!

Ensimmäiset orvokit!

Valkoinen Mårbacka

Pääsin ystävän villiintyneeseen kirsikkatarhaan luvallisiin varkaisiin :)

Vanhat ruukkukukatkin innostuvat keväästä


Mä laittelen nyt kamat kasaan ja suuntaan auton nokan kohti Helsinkiä.
Kivaa sunnuntaita Sinulle!

Nähdään rakkaat, Jenny

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kevään edetessä


Huh! Blogitauko tuli ihan vahingossa! Minä en käsitä mihin tämä aika menee... Minä olen juossut asioilla, järjestänyt, suunnitellut, askarrellut ja valmistellut. Iltatyhdeksältä olen niin puhki, että on mentävä nukkumaan. Onneksi aurinko tuntuu nyt paistavan joka päivä ja tuovan minulle energiaa ja hyvää mieltä.

Joka pääsiäiseksi askartelen munia jossain muodossa, tänä vuonna ne tulivat roikkumaan pajun oksille. Styroks-munan päälle liimasin paperisuikaleita ja nauhalenkin painoin nuppineulalla kiinni. Muutama lasinen seuraksi ja aika lailla siinä on meidän pääsiäisen koristelut. Tosin suklaamunia tulee lähempänä pyhiä tonneittain :)

Minä olen lenkkeillyt, ollut SuperTreenissä Naantalissa, leiponut, shoppaillut ja tavannut ystäviä. Olen toiminut treenikuskina, katsellut elokuvia, varaillut lääkäriaikoja ja tehnyt kummipojan taikurisynttäreille kakunkoristeita. Ja viimeisimpänä ja mukavimpana olen suunnitellut siskoni pojan nimiäisten kakut, kukkakimput ja oman poikani tarjottavat ja koristelut rippijuhliin.
Niin ja olenhan minä nautiskellut auringosta ja viettänyt laatuaikaa pojan kanssa.
Taikurin hattu ja kakkuun pujahtava pupu vielä kiilloitusta vailla
Kukkia ja ihania oksia on joka pöydällä, en vain osaa olla ilman tuoreita kukkia.
 Ystävä vei minut viime viikonloppuna shoppailukierroksen päätteeksi Lidliin (niin hullulta kuin se kuulostaakin) ja ostin paketin (10kpl) isoja, valkoisia ruusuja ja olin aivan innoissani niistä (pienet ovat ilot?)! Ne ovat monin kertaisesti suurempia, kuin markettiruusut! Minulle kyseinen kauppa on kovin vieras, mutta nyt taidan poiketa siellä ainakin ruusu-ostoksilla :)
Ruokapiiri työllistää enää ihanan vähän, alkaa systeemi pyöriä melkein omillaan. Ihmiset ovat hienosti lähteneet liikkeelle ja kaikki tuottajat ovat saaneet oikein mukavasti tilauksia. Tänään on ensimmäisen kerran lammasta tarjolla ja niitä lampaantaljojakin enkä tiedä miten pystyn pitämään näppini niistä erossa; mulla on joku lampaantaljariippuvuus :)

Aurinkoa ja iloa loppuviikkoon, Jenny

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Jutilassa kylässä

Tammikuussa tutun tilalle, tähän meidän lähelle tuli Ylämaan karjaa. Tänään menin käymään Jutilan tilalla tutustumassa näihin suloisiin tukka-ammuihin. Ihan hirmuisen kesyjä ja ihania ovat! Minäkin haluan näitä :)
Juoksujalkaa tukat hulmuten tultiin, kun kuulivat leipä-ämpärin äänen
Vieraalle tehtiin perusteellinen tarkastus
Lauman pomo Bambi

Ihanin Eloveena

Eilen ja tänään on aurinko hemmotellut meitä! Olen imenyt valoa ja energiaa itseeni hukkuvan lailla, niin ihanalta lämmin aurinko tuntuu kasvoilla! Ja varsinkin, kun pelkäämäni takatalvi kuulemma tulee viikonloppuna näillekin korkeuksille... Pienenä pessimistinä siihen kyllä jo varauduinkin.
Viikonloppuna otin oksia maljakkoon ja nyt pienen pieniä hiirenkorvia alkaa ilmaantua!
Tänään vielä siis ihanan keväistä! Mikkikin siirtyy sohvalla auringon valokeilassa sitä mukaa, kun varjo alkaa osua tassuihin. Ainoa tylsä puoli auringon hellivässä valossa ovat nuo meidän ikkunat! Kukahan ne pesisi...
Minä en ainakaan, meillä on tänään taas pojan toiveesta munkkipäivä!

Nähdään rakkaat, Jenny

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Pukuostoksilla

Meidän lauantai meni pojan kanssa kivasti rippipukuostoksilla. Samalla käytiin syömässä pihvit ja mun lempikahvilassa La Familliessa suklaakakuilla. Ilta päätettiin mummin luona, jonka sisustus uusittiin järjestystä muuttamalla.
Ja pakkohan minun on myöntää, että kyynelsilmin katselin tuota rippilasta siellä pukuliikkeessä! Kauhean isoksi ja komeaksi on kasvanut minun pienen pieni poikani <3





Puntin lyhennys mummin toimesta.


Nähdään rakkaat, Jenny

P.S Tämä ja edellinen postaus on tehty puhelimella. Hassua on se, että kuvia ei saa keskelle enkä saa niitä myöskään koneella siirrettyä. Ja kuvat ovat paljon isompia! Sekin on huonoa iPhonella julkaisussa, että tekstin saa kirjoitettua yhteen paikkaan! Esim kuvatekstit täytyy lisätä sitten koneella. Enpä ota siis puhelimella bloggaamista tavaksi, mutta aina ei ole kameraa mukana...

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kulahtaneen facelift

Viikon kun on ollut kuumeessa ja hirveässä kurkkukivussa, tarvitsisi itsekin faceliftin! Todella! Minä sen sijaan meikkasin (mieli piristyi heti) ja tuunasin vanhan kulahtaneen, mutta yhden suosikki-villatakkini hiukan uuteen uskoon. Iso muutos ei ollut, mutta usein sen ei tarvitsekaan, kun fiilis on jo ihan eri! Päivän sanat olivat siis tekstiililiima ja paljettinauha :)
Tarvitset neulan ja lankaa, askarteluhuopaa ja tekstiililiimaa.
Kahteen kyynärpaikkaan (sydämen korkeus n.10cm) tarvitset
n.3 metriä paljettinauhaa
Harsi tiheällä askarteluhuovasta leikkaamasi pala kyynärpään kohdalle. Tai rintaan tai taskun paikalle,
mihin ikinä haluatkin, taivas on rajana!
Laita liimaa pieneen kippoon ja ala tulitikulla sivellä liimaa paljettinauhan nurjalla puolella olevaan lankaan.
Liimaa sitä mukaa nauhaa huovan päälle. 
Mä laitoin valmiin "kuvion" päälle sitten painoa ja annoin kuivua kunnolla.
Anteeksi kuvien huono laatu!! Tämän aamuinen kuvaaja-assistenttini ei kuulemma pystynyt parempaan...
Ensimmäiset perunanarskut ovat saapuneet kukkakauppoihin! Minä en hirveästi pidä 
perinteisistä Teteistä, siis niistä keltaisista narsisseista, mutta näitä mä rakastan! Ja mikä ihana tuoksu!!

Minä saan tänään mun rakkauspakkauksen rippileiriltä kotiin!!!

Nähdään rakkaat, Jenny